Auris Luca – Fotografia, arta de a descoperi lumea cu alți ochi

0
1022

Fotografia a ajuns să ne pasioneze pe mulți dintre noi, iar de când au apărut smartphone-ul și rețelele de socializare, toată lumea fotografiază orice, de la mâncare și pisici, la destinații de vacanță, apusuri și răsărituri. Unii, însă, duc această pasiune mai departe și se înscriu la cursuri de fotografie, pentru ca pozele lor să iasă mai corecte și mai frumoase, să reușească să transmită publicului anumite stări. De 9 ani, Alin Panaite a fondat o școală de fotografie în Constanța, ai cărei cursanți formează o frumoasă comunitate de oameni creativi, care și-au educat această pasiune, chiar dacă mulți o practică doar pentru sufletul lor.

Fotografia te ajută să ieși din monotonia vieții

Când totul în jurul tău se învârtește doar între casă și locul de muncă, simți nevoia să îți hrănești și sufletul cu ceva care îți place în mod deosebit. Cei care se înscriu la cursurile organizate de Alin Panaite, spun că fotografia le-a schimbat viața și i-a ajutat să vadă lumea cu alți ochi.

”Majoritatea oamenilor care s-au înscris la cursul Școlii de Fotografie Avatar Studio vor să facă fotografie pentru sufletul lor. Sunt și câțiva care au spus că, poate, dacă prind un eveniment vor face poze sau că doresc să deschidă un studio să fotografieze bebeluși, dar 80% fac cursurile pentru ei, fără să se gândească să scoată un ban din asta.

Mai sunt și oameni care vin pentru că au un business și vor să învețe fotografie pentru că îi ajută foarte mult să își promoveze produsele, mai ales dacă este vorba de o firmă mică.

Cei mai mulți cursanți vin pentru a ieși din monotonie. Unii percep ideea de școală de fotografie ca pe ceva greu și pretențios și au impresia că se fac cursurile ca la facultate, iar după ce se înscriu le place foarte mult.

Cursurile sunt foarte atractive și îmbină teoria cu practica. Eu cred că mirarea aceasta vizavi de modul de predare provine de la comparația cu sistemul clasic de învățământ, sec și lipsit de viață”, a declarat pentru Discover Dobrogea, fondatorul Școlii de Fotografie Avatar Studio, Alin Panaite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fotografia se poate învăța de la zero, restul ține de imaginația fiecăruia

Oricine poate învăța să fotografieze, important este să își dorească acest lucru și să investească în educația lor.

”M-au sunat oameni care îmi spuneau că au o pasiune pentru o fotografie, dar se tem că nu vor putea să învețe. Tuturor le-am zis că nu există să nu se descurce, atâta timp cât le place. Fotografia este ceva care poate fi învățat, mai ales că în felul și ritmul în care o predăm la Avatar Studio, pot fi asimilate informațiile fără probleme. […]

Vă invităm să citiți articolul integral pe discoverdobrogea.ro

MN: Suntem bucuroși să vă oferim AICI și alte articole scrise și semnate de Auris Luca și publicate cu drag de Mangalia News.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply