Parc de distracţii de referinţă, în Neptun, o investiție de 60 de milioane de euro – Proiect major anunțat de familia Movileanu, care deține Complexul Mera Resort din Venus și hotelul Mera Brise din Mangalia!

0
1132

farmec.ro
carturesti.ro%20

Familia Movileanu, care deţine complexul Mera Resort din Venus, anunţă un proiect major: Investim 60 mil. de euro într-un Parc de distracţii de referinţă în Neptun.

Familia Movileanu, care controlează complexul hote­lier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui Parc de distracţii în staţiunea Neptun, o investiţie esti­ma­tă la aproape 60 de mil. euro, care va fi finalizată în 2024.

„Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de in­ves­tiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat cons­trucţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 mi­lioa­ne de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc. El a mai precizat că va investi 60 mil. euro într-un parc de distracţie în staţiu­nea Neptun. „Vom face un parc de distracţie, cu Aqua Parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am de­ma­rat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul româ­nesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“. […]

Continuarea, în ziarulfinanciar – zf.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply