OLIMPIADA DE BENZI DESENATE – Vineri, 4 februarie, încep Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022, ocazie cu care SE VA DA STARTUL celei de-a III-a ediții a Olimpiadei de Benzi Desenate!

0
943

ÎNCEPE NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ, pentru cea de-a III-a ediție a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE! Vineri, 4 februarie 2022, încep Jocurile Olimpice de iarnă, ocazie cu care se va da startul celei de-a III-a ediții a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE.

Vă invităm să urmăriți pagina de facebook a Olimpiadei de Benzi Desenate, pentru a afla toate detaliile și regulamentul de înscriere / participare. Inițiată de Mihai Ionuț Grăjdeanu – autor și profesor de benzi desenatei, sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ediția din acest an a OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE este dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă și se va desfășura sub motto “Împreună, pentru un viitor comun”. (Motto official al JO de iarnă de la Beijing 2022).

A XXIV-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă este un eveniment multi-sportiv internațional major, ce va avea loc în perioada 4 – 20 februarie 2022 la Beijing, în China. Vor fi primele Jocuri Olimpice de iarnă, din 1984 încoace, organizate într-un stat comunist. Așa cum s-a întâmplat la Jocurile Olimpice de vară din 2008, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022 va avea loc pe Stadionul Național din Beijing (cunoscut și sub numele de ”Cuibul Păsării”), în seara de 4 februarie 2022.

Toate detaliile și regulamentul de participare / înscriere vor fi postate pe pagina de facebook a Olimpiadei de Benzi Desenate, pe data de 4 februarie 2022.


Mangalia News, 27.01.2022. (A transmis Mădălina Corina Diaconu, UZPR).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply