Arca TV – Lecția de lumină | Prof. Dr. Florian Colceag – Lecția 3 – De la agonie la extaz

0
1578

Poate fi destinul, drumul în viață, demonstrat și înțeles prin diagrame unicursale? Este Universul matematică? Destinul unui matematician, Jean-Victor Poncelet (Iulie 1788 – Decembrie 1867). De la prizonier de război, la arhitect al lui Napoleon al 3-lea. Rușii l-au capturat și ținut ca prizonier de război în închisoarea din Saratov. În timpul detenției, între anii 1812–1814, o perioadă extrem de grea, plină de suferință și lipsuri, a fost extrem de inspirat. El a scris în acea perioadă groaznică cea mai notabilă lucrare a sa, “Traité des propriétés projectives des figures”, care a conturat bazele Geometriei proiective. Sunt cele mai grele perioade ale vieții noastre, de fapt, cele mai benefice? Lecția de lumină – “De la agonie la extaz”, cu Prof. Dr. Florian Colceag, sâmbătă, 8 ianuarie, la ora 20.00, ora României.

Arca TV nu este un proiect comercial. De aceea, efortul Dumneavoastră de a susține canalul nostru este binevenit. Vă mulțumim! https://www.youtube.com/channel/UC5nV… Celelalte Lecții de Lumină, pot fi vizualizate AICI.

MN: Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV, USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, realizat de Lucian Blaga, CEO Arca TV, le puteți vizualiza aici.


Mangalia News, 09.01.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply