Lista activităților interzise în România începând de sâmbătă, 8 ianuarie 2022. Restricțiile care intră în vigoare

0
634

Restricțiile ce intră în vigoare începând de sâmbătă includ o listă cu activități interzise în România, atât pentru persoanele nevaccinate anti-Covid-19, cât și pentru cele imunizate, în contextul în care specialiștii se așteaptă ca cel de-al cincilea val al pandemiei de coronavirus să-și facă simțită prezența, după apariția variantei Omicron a coronavirusului ce este mai contagioasă față de celelalte tulpini.

Restricțiile ce intră în vigoare sâmbătă. Ce se întâmplă cu magazinele

Regulile referitoare la magazinele alimentare și cele nealimentare sunt clare. În mall-uri, centre și parcuri comerciale pot intra, începând de sâmbătă, la fel ca până acum, doar persoanele vaccinate anti-Covid-19 cu schemă completă, pentru care au trecut 10 zile de la a doua sau unica doză; cele care au un test RT-PCR sau antigen negativ și cele care sunt în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Atenție! Această regulă nu li se aplică acelor oameni care se prezintă la centrele de vaccinare, însă aceștia nu se pot îndepărta de culoarele dedicate şi controlate de intrare, deplasare şi ieşire. […]

Continuarea, pe impact.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply