Cel mai frumos mesaj de Sărbători pe care l-am primit până acum, de la prietenii noștri dragi!

0
773

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Cineva spunea că experiența este cel mai dur profesor, pentru că, mai întâi iti dă testul si apoi iti predă lectia. De ceva vreme incoace, în fiecare Decembrie, mă gândesc ce am învățat în anul care tocmai se incheie. Anul care a trecut mi-a arătat că există trei lucruri care ar trebui să conteze cu adevărat – viata, libertatea si sănătatea. Trebuie pretuite ca un dar, nu ca un dat. A doua lectie insusită in acest an spune că, dacă iti doresti cu adevarat un lucru, acesta se va realiza, la un moment dat. Totul este o chestiune de rabdare si perseverență…

Noi vă dorim ca in anul ce stă să inceapă, să fiti sanatosi si să aveti parte doar de bucurii. Să simtiti in fiecare moment căldura familiei, să fiti inconjurati de prieteni sinceri si să reusiti să vă bucurati de lucrurile simple si frumoase din viata voastră!
Fie ca in Noul An, mai mult ca niciodată, să vă impliniti cele mai lăuntrice visuri!!! Vă urăm din suflet sărbători linistite si o viață minunată!
Sărbători Fericite!
La Multi Ani!”
Marian si Cristina.

MN: Mulțumim, dragii noștri Marian și Cristina. Mulțumim, vă îmbrățișăm virtual și vă iubim, minunații noștri prieteni! Aveți o familie superbă!


Mangalia News, 02.01.2022.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply