Mircea Bezergheanu – Trailer 2 – DOBROGEA [VIDEO]

0
755

Mircea Bezergheanu”Al doilea trailer pentru filmul Dobrogea. Film în două părți, fiecare de câte 90 minute. Montajul pentru prima parte se apropie de final. Filmările aeriene au fost realizate cu Mavic 3 de la DJI. Mulțumesc, DroneShop, pentru că mi-au trimis una, să o pot folosi la realizarea materialelor video din film, cu mult timp înainte de apariția ei pe piață”.

Comentarii:

Dorel Sops: În studenție am descoperit Munții Măcinului. Aveam stâncile preferate: moșul, broasca țestoasă, brontozaurul… Făceam fotografii alb-negru și le arătam colegilor, rugândui-i să ghicească unde au fost făcute. Făgăraș, Retezat, Parâng… departe. Vizionând acest scurt montaj, m-a cuprins un dor imens de aceste locuri, cunoscute sau necunoscute de mine. Cum este să îți fie dor de un loc în care nu ai mai fost? Mulțumesc, Mircea.

Adrian Lazar: Bravo! Provocați emoții, ca de fiecare dată. Mândru că sunt dobrogean!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

C.S: Frumos! Astfel de clipuri ar trebui făcute nu doar despre Dobrogea; in toate zonele țării sunt locuri unice, doar să fie prezentate în stilul ăsta de cineva…

MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 27.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply