Mircea Bezergheanu – Podișul Casimcei. Noul Mavic 3 – proiect Dobrogea [VIDEO]

0
1224

farmec.ro
carturesti.ro%20

Mircea Bezergheanu: Teste cu cea mai nouă dronă de la DJI, pe care o voi folosi la realizarea cadrelor aeriene din filmul Dobrogea. Filmam la răsărit, cu versanți in contralumină, pentru a realiza dacă senzorul camerei vine cu un plus de valoare față de ce aveau până acum pe dronele lor portabile. Foarte interesant rezultatul! Coloana sonoră conține 2 piese pentru care am cumpărat drepturile de autor, le voi folosi in filmul Dobrogea.

De la min 1.30, apar alături de Cici, Patrolul meu, în dreapta sus a cadrului. Așa vă faceți idee asupra dimensiunilor canionului. Lungimea o estimez pe la 7-8 km, dacă nu cumva chiar 10 km.

Mircea Bezergheanu: La un moment dat am închis ochii și am văzut pe coama unui deal, în contralumină, un călăreț Scit, îmbrăcat în armura specifică, din solzi de pește realizați din bronz lucitor, lance și coif țuguiat, cu o coamă roșie din păr de cal… Vă jur, acolo era! La următorul film despre Dobrogea, numit Antropomorf, voi filma scena asta chiar aici, la răsărit. Cum au fost portretele din Fundătură, la stânca Lupului alb…

Comentarii:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Serban Lucian: Material didactic de nota 10, pentru ora de Geografia Romaniei! Multumim!

Alina Teacă: Felicitări! Sunteți cel mai bun fotograf pe care “îl cunosc”! Pasiunea și dedicația dumneavoastră este uimitoare! Sărbători fericite! Și multumim pentru ca ne revelati aspecte de care mulți dintre noi nu au habar! Cu admiratie și respect!

Diana Stroia: Superb! A trebuit să-mi reamintesc că trebuie să și respir, cât vizionez… Crăciun binecuvântat, Mircea!

C.R.L: Văzând aceste imagini, dacă aș fi fost sultan, șeic sau ceva de genul ăsta, aș fi vrut să cuceresc acele ținuturi… Tu le-ai cucerit deja!

Robert Stanescu: Ce frumos se subliniază acele ”linii continue”, cu ajutorul zăpezii!
O continuitate a ceva care are in urmă povești care ne vorbesc despre viața străbună a acelor pământuri… Doar să privim cu puțină atenție si putem descoperi timpuri si vremuri care așteaptă să fie ”citite”. Parcă sunt desenate cu mâna! Frumos!

MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 26.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply