Inaugurarea Căminului cultural din localitatea 2 Mai, comuna Limanu, Sărbătoare pentru întreaga comunitate! [Galerie FOTO]

0
1652

Cu o săptămână înainte de Sărbătoarea Crăciunului, comunitatea din 2 Mai are și un alt prilej de bucurie: reabilitarea Căminului Cultural din localitate a fost finalizată! Sâmbătă, 18 decembrie 2021, a fost inaugurat noul Centru cultural din 2 Mai! Proiectul a fost extrem de amplu si a inclus consolidarea si modernizarea clădirii, dotarea cu echipamente performante, dar si amenajarea spațiilor exterioare, în sensul unui acces facil pentru persoanele cu dizabilități.

Din ruină, s-a transformat într-una dintre cele mai moderne clădiri dedicate culturii din județul Constanța!

Valoarea proiectului a depășit 3,4 milioane lei, iar eforturile echipei noastre au fost majore!
Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a avea în 2Mai un loc modern pentru evenimentele comunității noastre! Și, pentru că suntem în Luna cadourilor, inaugurarea noului Cămin Cultural a fost atipică. Astfel, spre bucuria copiilor si a parintilor, primul eveniment găzduit de Căminul Cultural a fost un Târg de Iarnă! Atmosfera de sărbătoare a cuprins intreaga comunitate, iar cei mici au fost vrăjiti de lumea magica a Crăciunului! Felicitări, copiilor care ne-au încântat cu colinde tradiționale, părinților, care s-au transformat în adevărate ajutoare ale Mosului și mulțumim tuturor celor care ne-au fost astăzi alături!


 Mangalia News, 19.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply