Casa de Comerț Agroalimentar UNIREA va fi reorganizată și va achiziționa mărfuri de la producătorii români

0
504

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ministrul Adrian Chesnoiu promite că va reorganiza Casa de Comerț Unirea și va îndrepta cele 15 milioane de euro blocate în conturile acesteia către achiziţia produselor şi a mărfurilor producătorilor români.

„Din păcate, în ultimii 2 ani şi jumătate (Casa de Comerț Agroalimentar Unirea – n.red.) nu a mai funcţionat. În ianuarie demarăm procesul de reorganizare astfel încât să o facem funcţională şi cei 15 milioane de euro care zac în conturile Casei de Comerţ nefolosiţi să fie îndreptaţi exact spre achiziţia produselor şi a mărfurilor producătorilor români şi vă încurajez să consumaţi produse româneşti”, a declarat Adrian Chesnoi jurnaliștilor prezenți miercuri la deschiderea târgului dedicat Sărbătorilor de iarnă, organizat în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Chesnoiu a ținuț că sublinieze că avem obligaţia morală să consumăm cât mai multe produse româneşti, pentru sprijinirea producătorilor români „care stau vara în solarii la 50 de grade, iarna stau în frig în fermele proprii, ca să producă hrană pentru noi toţi”.

El a mai precizat că produsele tradiționale românești pot deveni, cu un pic de sprijin, extrem de competitive și pe piețele externe. […]

Continuarea, pe agro-tv.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply