Un DIALOG RADIOFONIC și două jurnaliste – Mioara Gram și Roxana Iorgulescu

0
765

”Luni, 13 decembrie, 2021, la ora 20:00 a Romaniei, veti putea asculta, în direct, la Radio Romania International, un dialog radiofonic în lumina temei: SĂRBĂTORILE DE IARNĂ, INTRE TRADIȚIA COLINDULUI șI TEHNICI DE MARKETING ALE PREZENTULUI. Dialogul este gazduit de Roxana Iorgulescu, in cadrul emisiunii sale: “La microfon”. Trebuie să mentionez că Roxana este un jurnalist care a stiut să urce, treaptă cu treaptă, pe scara excelentei țn viață. Spontaneitatea, măiestria, curajul si frumusetea cu care conduce un dialog radiofonic sunt absolut remarcabile”. (Mioara Gram).

Mioara Gram: Draga domnule Traian Lupu, ce pot eu spune in fața frumusetii cu care va imbratisati mangalienii de pretutindeni si a modului cu care le intampinati actiunile din campul lor de servire! Ziarul Mangalia News ramane o punte de legatura veritabila intre sulfletele noastre, pentru care eu va aduc umila-mi recunostinta! Ii salut cu mare drag si pretuire, pe toti cei de acasa si le doresc sa intampine Sarbatorile de iarna cu spirit inalt de iubire, generozitate si servire; sa fie sanatosi si sa guste din belsug Fericirea! 
Aveti aici stream-ul dialogului radiofonic, pentru cei care nu au reusit sa-l asculte, ieri, cand s-a difuzat in direct la RRI: www.rri.ro/ro_ro/la_microfon.

MN: Vă invităm, stimați cititori, să re/descoperiți aici articolele semnate de Mioara Gram și publicate cu mult drag în cotidianul online Mangalia News.


Mangalia News, 13.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply