”Hour of Code – Programarea nu e complicată” – activitate desfășurată la Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia

0
540

Hour of Code un eveniment de amploare, desfășurat în perioada 6-12 decembrie la nivel internațional, dorește promovarea în rândul elevilor, cadrelor didactice și comunității locale, a ideii de programare.
Obiectivul campaniei Hour of Code este de a atrage toţi elevii din România, de la grădiniţă până la facultate – şi profesorii, indiferent de pregătirea pe care o au, să participe la un eveniment de o oră, în care să se evidenţieze faptul că, programarea nu este complicată.
Elevii Liceului Tehnologic Ion Bănescu s-au alăturat acestei idei și în acest an sub îndrumarea doamnei director Barabaș Virginica, a doamnei director adjunct Vasilescu Roxana și a doamnelor profesoare Șargu Rodica și Șemședin Daniela.
Elevii au parcurs tutorialele special create pentru a-i învăța concepte de programare de bază într-un mod distractiv. Au fost accesate tutorialele începător cum ar fi: “Descoperiți Python cu Compute it”, deoarece sunt simple şi interactive.
Sperăm că acest eveniment va trezi interesul elevilor, pentru a continua învăţarea, deoarece indiferent ce carieră vor urma, ei au nevoie să înțeleagă tehnologia, astfel încât să se poată integra într-o societate informațională.

Director,
Prof. Barabaș Virginica.

Consilier imagine,
Prof. Șemședin Daniela.


Mangalia News, 11.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply