PREMIILE ACADEMIEI ROMÂNE pentru anul 2019 – Ceremonia de decernare

0
466

farmec.ro
carturesti.ro%20

PREMIILE ACADEMIEI ROMÂNE PENTRU ANUL 2019.

Miercuri, 8 decembrie 2021, începând cu ora 10:00, va avea loc decernarea premiilor Academiei Române pentru anul 2019. Evenimentul se va desfășura în Aula Academiei Române, în format hibrid, cu participarea membrilor Adunării Generale și a premianților.

Ca în fiecare an, domeniile avute în vedere sunt reprezentate în cadrul celor 14 secții științifice ale Academiei Române și anume: literatură și filologie, istorie, matematică, fizică, chimie, științe tehnice, tehnologia informației, biologie, medicină, agronomie, silvicultură, sociologie, psihologie, filosofie, arte plastice, teatrale și muzicale.

Detalii despre istoricul Premiilor Academiei Române și Regulamentul de acordare sunt disponibile pe site-ul instituției, la adresa: https://academiaromana.ro/premiileAR/pag_premii.htm.

Cu acest prilej, în cadrul evenimentului, Academia Română va acorda 9 diplome „Meritul Academic“ și 8 diplome „Distincţia Culturală“.

Lista completă a premiilor și diplomelor acordate se regăsește pe site-ul Academiei Române și aici: Premiile Academiei Române pe anul 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 07.12.2021. (A transmis Mădălina Corina Diaconu).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply