NOU, CURAT, SĂNĂTOS! Prospect produs „PRELUDIU”, vin de casă, rose, leac antipandemic, demidulce | PRODUCĂTOR: Laboratorul „Pfoay BroșteniTeckh”, Gheorghiță Mocanu

0
815

NOU, CURAT, SĂNĂTOS!

Prospect produs „PRELUDIU”, vin de casă, rose, leac antipandemic, demidulce.
CE ESTE ȘI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Face parte din categoria produselor care elimină tristețea, depresia și gândurile negre. Este indicat a se consuma înainte de orice acțiune care presupune energie, garantând o finalitate debordantă și succesul dorit.
MOD DE ADMINISTRARE
Doza nr 1: De Crăciun. Rapelul: de Anul Nou și Sf. Vasile. Doza Buster, de Sf. Ion sau Bobotează. A nu se depăși doza de 5 litri.
PRODUCĂTOR
Laboratorul „Pfoay BroșteniTeckh” Gheorghiță Mocanu, prin folosirea metodei simple „ARE EL MESAGER”, fără chimicale, substanțe străine, fără modificări adn, fără substanțe străine vinului, îndulcitori și alte rahaturi;
PREZENTARE PRODUS
Dozele sunt sigilate în fiole de 5 litri
CONTINE:
50% Merlot;
50% Otonel, Riesling, Galbenă, Fetească, Ceasla.
PRECAUȚII, ATENȚIONĂRI
A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
Se vor ține la rece, frigider, cămară, balcoane etc. Se consumă fără apă, sifon sau apă minerală.
REACȚII ADVERSE
FRECVENTE:
Stare de bine, bună dispoziție, chef de petrecere, de adunat prietenii, de pălăvrăgit, chef de jucat, de cântat, de glumit. Uitarea datoriilor, curaj, admirație pentru femei – toate vor fi frumoase, elegante, chiar și soțiile. Reacțiile vor apărea încă de la administrarea primei doze.
RARE:
Înmuierea picioarelor și dezechilibre fizice, tendințe de a te sprijini de garduri, de stâlpi și de orice alte obiecte sau ființe întâlnite în cale. Fredonare de melodii știute sau încă neștiute, dansuri alambicate și alte manifestări artistice originale, neregizate. Spontaneitate maximă, dezvăluirea unor secrete, tendințe de supralicitare a unor întâmplări, exagerări și uneori chiar minciuni sfruntate. Flirturi cu nevestele altora, unde ține, unde nu ține, eventuale palme peste ochi în orice moment.
PREȚ ȘI MODALITATE DE PROCURARE
Direct de la producător.
30 lei, doza de 5 litri.
GARANȚIE
Garantez sărbători fericite alături de cei dragi!
Eventuala sumă de bani strânsă din vânzarea acestui leac antipandemic va fi donată în întregime scriitorului Gheorghiță Mocanu, pentru editarea și tipărirea viitorului său volum care este gata de tipar „NUVELE ȘI ALTE POVESTIRI”.

Pentru conformitate,
Gheorghe Mocanu, Brosteni, Vrancea, România.

MN: Despre prozatorul de excelență, dramaturgul de profunzime, juristul licențiat în criminologie Gheorghe Mocanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Bacău, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole pe care le puteți citi AICI.


Mangalia News, 05.12.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply