Motorul diesel este mai ecologic decat cel hybrid! Așa spune un studiu recent al Green NCAP

0
529

farmec.ro
carturesti.ro%20

Compania Green NCAP, a publicat rezultatele celui mai recent studiu realizat atât în condiții de laborator, cât și în teren, care oferă date șocante despre cele mai noi mașini vândute în Europa!

Green NCAP a fost organizat pentru a cerceta nivelul de poluare a motoarelor diesel și pe benzină, însă cifrele studiului au i-au lăsat uimiți pe toți! Conform indexului de eficiență, se pare că un diesel modern 2.0 TDI Euro6 TempD poluează în realitate mult mai puțin decât un hybrid de la Toyota sau Honda!

Rezultatele sunt cu adevărat șocante, în contextul în care o întreagă industrie se reorientează spre mașinile hybrid și electrice. Totul grație implementării a două DPF-uri, a unui sistem AdBlue și a unui sistem SCR de ultimă generație, care, împreună, fac motoarele diesel să fie mult mai ECO decât sistemele de propulsie hybrid care folosesc un benzinar la bază.

Acest lucru se observă cel mai bine la capacitatea de a parcurge 1.000 de km în mod real cu doar 45 de litri de motorină, în timp ce un PHEV sau Hybrid modern nu pot să depășească pragul de 600 de km cu un singur plin! […]

Continuarea, pe auto-expert.md

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply