LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, FRAȚI ROMÂNI DE PRETUTINDENI! – Mioara Gram, Houston, Texas, USA

0
888

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, FRAȚI ROMÂNI!

”La mulți ani, forțe invincibile ale plaiului mioritic și români de pretutindeni! Cred cu toată tăria mea în bogăția sufletească și în forța vie a spiritului acestui neam, în valorile strămoșești ale pământului românesc și în sentimentul cel mai pur din inimile semenilor nostri; si mai cred arzator in capacitatea fiecărui român de a urca continuu pe scara de valori a vieții, de a transcende negura acestei lumi care-a cuprins întreaga omenire și de a înțelege că, fără unitate, totul în lume-i de prisos.
LA MULȚI ANI, FRAȚI ROMÂNI ȘI MULTĂ PUTERE DE ACȚIUNE, POATE MAI MULTĂ CA NICIODATĂ!”

[”O fotografie valoroasa, de la centenarul Marii Unirii, cu o parte din românii din Houston, TX (Photo credit: soțul meu”)]. 

”Peste ce minune de minune de OM si cântec am dat! Paula mi-a fost colegă, pentru o scurtă perioada de timp. Vibrează de frumusețe!”. (Mioara Gram, Houston, Texas, USA).

MN: Mulțumim, dragă Mioara, minunată prietenă care nu-și uită ”obârșia” strămoșească și vibrează de fiecare dată, pentru idealurile neamului nostru românesc. Te îmbrățișăm, cu ”tricolorul la catarg”, din Mangalia natală și-ți dorim tot binele de pe lume, alături de superba ta familie. Vă iubim, dragii noștri, pe voi și pe toți ai noștri ”texani”, care vă admiră și vă iubesc nespus de mult!  

La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, dragi români, oriunde v-ați afla!


Mangalia News, 1 Decembrie 2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply