ARCA TV – Gândește singur – Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Radu Dop, într-un dialog cu Elena Năstasă [VIDEO]

0
851

Despre terapiile naturiste ca soluție pentru o sănătate optimă. Despre organismul și universul uman și percepția energetică a unor oameni ca doamna Elena Năstasă, bioenergoterapeut și producător al unor remedii naturiste cu rezultate excelente. Despre tradițiile populare și experiențele pozitive transmise oral și prin practici din generație în generație și medicamentele din natură care există la întinderea mânii. Fragilizarea minții umane, implementată cu succes de atâția ani, ne-a adus în acest moment de criză majoră? Refuzul de a conștientiza ce ni se întâmplă, ne pune într-un loc mai comod? Nu mai suportăm adevărul, ne place să fim mințiți frumos?

Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Dr. Radu Dop, într-un dialog cu Elena Năstasă, sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 20.00, ora României:

Arca TV: Susține canalul nostru și vei beneficia de acces instant la premiere, sau vei putea să îți exprimi părerile în emisiunile Arca TV, alegând pachetul VIP.  https://www.youtube.com/channel/UC5nV… Îți mulțumim!

MN: Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect destinat românilor de pretutindeni, le puteți vizualiza aici. Mulțumim, Lucian Blaga, CEO Arca TV.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 01.12.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply