Stand-up comedy, cu ANISIA GAFTON, ANDREI CIOBANU, MANE VOICU SERGHEI și EDI VACARIU, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța!

0
545

farmec.ro
carturesti.ro%20

Marți, 30.11.2021, începând cu ora 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, continuăm șirul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, cu ediția ”Stand-Up Session”.

Ediția ”Stand-Up Session” își propune să aducă în atenția publicului mai multe momente artistice de tip stand-up comedy, realizate de tineri actiști precum ANDREI CIOBANU, ANISIA GAFTON, MANE VOICU, SERGHEI și EDI VACARIU.

Anisia Gafton a câștigat premiul de originalitate la emisiunea „Românii au talent”, iar apoi, pe lista “destinațiilor” ei artistice în lumea televiziunii, au apărut emisiuni precum “iUmor”, “Vorbește lumea”, “Te cunosc de undeva”, “Ferma. Orășeni versus Săteni” sau “Xtra Night Show”. Edi Văcariu este câștigătorul sezonului 8 iUmor. Tânărul este absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită și se va face pe bază de brățară. Accesul este permis doar în baza certificatului verde.

Proiectul ”#ComeToSEAus este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiect: #ComeToSEAus. Valoarea Totală a Proiectului: 923.870 RON.


Mangalia News, 30.11.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply