20.000 de lei de la stat, pentru fiecare familie care vrea să instaleze panouri fotovoltaice! VIDEO

0
6876

Ministrul interimar al Mediului, Tanczos Barna, a declarat că din luna decembrie se va suplimenta bugetul pentru instalarea de panouri fotovoltaice. El a precizat că vor fi alocați 20.000 de lei pentru fiecare proiect, iar beneficiarii ar trebuie să vină cu suma de 2.000 de lei.

El a explicat care vor fi procedurile prin care familiile care doresc instalarea de panouri fotovoltaice, vor putea beneficia de ajutorul din partea statului.

„În decembrie, suplimentăm bugetul, căutăm  soluţia ca cele 280 de milioane să fie suplimentate, mergem pe un sistem testat în februarie. Am îmbunătăţit sistemul prin ordin de ministru în februarie, vom aloca 20.000 de lei pentru fiecare proiect. Mergem pe sistemul de firme specializate şi autorizate să le monteze. Ele depun proiectele, este sunt cele care sunt pe site-ul AFM, vor fi selectate de acolo, pot fi alese firmele cu care se lucrează. Există şi o flexibilizare a schimbării instalatorului, astfel încât să nu fie captivi persoanele care depun proiectele la o singură firmă”, a afirmat ministrul mediului. […]

Articolul integral, cu VIDEO, pe gandul.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply