PREMIERĂ ABSOLUTĂ! Duminică, 14 Noiembrie, de Ziua Dobrogei, la Cinema ”Jean Constantin” din Constanța, va avea loc proiecția primei părți din filmul ”DOBROGEA”, de Mircea Bezergheanu și vernisajul Expoziției sale cu fotografii emblematice ale misteriosului pământ dintre Dunăre şi Marea Neagră

0
1580

Mircea Bezergheanu: ”Duminică, 14 Noiembrie, la Cinema ”Jean Constantin” din Constanța, de la ora 12:00, voi proiecta în cinema o parte din filmul DOBROGEA, voi susține o conferință / workshop cu întrebări și răspunsuri și voi expune 100 de fotografii în format mare, emblematice pentru Dobrogea, realizate în cadrul proiectului DOBROGEA. Va fi o duminică de Cultură, pentru a onora Ziua Dobrogei. Cei care ajung, vor avea șansa de a viziona prima parte a filmului DOBROGEA, la calitate Cinematografică. Azi am făcut testele de proiecție si a ieșit impresionant. Și, Doamne, ce fel poate să sune DOBROGEA în acea sală, dotată cu cele mai performante echipamente audio/video! (…) Acum pregătesc un material pentru Youtube, în care vă voi prezenta 3 variante de Calendar 2022, cu Dobrogea. Voi putea aduce acolo calendarele celor care-l vor cumpăra, să nu mai trimită Mihaela la voi prin curier. Vă aștept cu drag”.

Mircea Bezergheanu: Mai jos, trailer-ul primei părți a seriei dedicate Dobrogei. Am încercat să condensez în 2,30 min tot ce prezintă filmul în 90 min, dar a fost imposibil. Veți avea multe surprize la vizionarea filmului întreg, mai ales în partea cu personajul principal.

PROIECȚIE EVENIMENT
Apreciatul artist vizual al Dobrogei, Mircea Bezergheanu, a lansat filmul de promovare a primei părţi dintr-o serie dedicată Dobrogei. Internauţii au fost uimiţi de calitatea imaginii şi a prezentării misteriosului pământ dintre Dunăre şi Marea Neagră, fapt pentru care, vă invităm să îl vizionați și pe marele ecran, de ZIUA DOBROGEI.
*Accesul în sală este gratuit și se face cu prezentarea certificatului verde.
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG. (Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”).

MN: Alte albume Foto/Video extraordinare, realizate de Mircea Bezergheanu și publicate de Mangalia News, pot fi vizionate AICI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 11.11.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply