MEAT – ANUNȚ pentru beneficiarii primei sesiuni a Măsurii 1 „Microgranturi din fonduri externe nerambursabile”

0
556

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului: Anunț pentru beneficiarii primei sesiuni a Măsurii 1 „Microgranturi din fonduri externe nerambursabile”:

Beneficiarii care au primit notificare de rambursare a grantului acordat în cadrul primei sesiuni a Măsurii 1, trebuie să returneze grantul de 9.679 lei în contul de grant deschis la bancă, pentru a putea, ulterior, solicita, din nou, finanțarea, prin reînscrierea în cadrul celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1, cu încadrarea în termenul prevăzut la art. 5.2, alin. (4) și cu respectarea criteriilor de eligibilitate și a condițiilor prevăzute la art. 3.2 din procedura de implementare a măsurii postată pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Ministerul și agențiile regionale oferă asistență tehnică prin intermediul sistemului de call-center disponibil cu 24 de stații active, la numărul 0219059, iar aplicația informatică de înscriere în cadrul sesiunii 2, aferente măsurii „Microgranturi” va rămâne activă până în data de Marți, 23 noiembrie 2021, ora 20:00.

Documentația privind procedura de implementare a măsurii poate fi consultată aici: https://bit.ly/3koopz9. Pe site-ul instituției este postat și un tutorial de înscriere, care să faciliteze procesul de înscriere: https://bit.ly/3koPWkk.


Mangalia News, 11.11.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply