AVARIE RAJA! Presiunea apei va fi scăzută, astăzi, în municipiul Mangalia și în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

0
907

farmec.ro
carturesti.ro%20

Din cauza unei avarii RAJA la magistrala de apă potabilă, presiunea apei furnizate va fi scăzută, în Mangalia, până la orele 24:00, când se estimează a fi remediată avaria.


Reprezentanții RAJA au anunțat că, în cursul zilei de 10 noiembrie 2021, conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, din zona extravilană a localității Albești, județul Constanța, a înregistrat o avarie. Ținând cont de diametrul conductei, s-a impus oprirea pompării apei pe acest tronson.

Prin urmare, în intervalul orar 12.30 – 24.00, se va înregistra apă cu presiune scăzută în localitatea Albești și lipsa totală a acesteia în zonele înalte.

Pentru municipiul Mangalia, echipele de intervenție au făcut manevrele de vane necesare pentru a alimenta întreaga localitate din sursa Tatlageac. În această situație, debitul pompat în municipiul Mangalia este mai redus, apa fiind furnizată cu presiuni scăzute. De aceea, abonații de la etajele superioare ale imobilelor pot fi afectați de lipsa apei potabile.

Sursa de apă Albești servește și comuna Limanu, iar la ora actuală, în rezervorul de la stația de pompare Limanu există apă pentru a acoperi necesitățile abonaților până în jurul orei 17.00. Ulterior, până la finalizarea lucrărilor de remediere  a defecțiunii și reluarea furnizării apei potabile pe conducta de aducțiune, localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche vor rămâne fără apă potabilă. (focuspress.ro).


Mangalia News, 10.11.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply