Direcția Asistență Socială Mangalia: ANUNȚ privind implementarea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie [Tutorial VIDEO]

0
990

farmec.ro
carturesti.ro%20

În vederea punerii în aplicare a Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, precum și a H.G. nr. 1073/2021 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a acesteia și având în vedere obiectivul de promovare și dezvoltare a serviciilor publice electronice și de consolidare a competențelor digitale ale angajaților structurilor administrației publice locale, vă transmitem următoarele informații cu privire la măsurile necesare implementării:

-formularul Cerere-Declarație pe propria răspundere (Anexa 2 din HG 1073/2021) a fost transformat într-un fișier PDF inteligent, publicat alături de un tutorial cu informații referitoare la modalitatea de completare pe pagina principală a site-ului instituției AJPIS, constanta.mmanpis.ro

Pentru acordarea ajutoarelor de încălzire și a suplimentului de energie, consumatorii vulnerabili pot depune formularul Cerere-Declarație pe propria răspundere în două modalități:

. Electronic (formularul în format fișier pdf inteligent), descărcat, completat și transmis direct de către solicitant la adresa de e-mail [email protected]

. Letric (formularul clasic din H. G. 1073/2021 scris de mână sau tipărit) completat de beneficiar individual sau cu sprijinul angajaților D. A. S. Mangalia, urmând ca după primirea acestei cereri, angajații să introducă datele din formularul letric în fișierul PDF inteligent transmis de către AJPIS.

ATENȚIE!
FIȘIERUL PDF INTELIGENT poate fi descarcat de pe site-urile MMPS, ANPIS, AJPIS CONSTANȚA și conține 3 părți:
-formularul Cerere-Declarație pe propria răspundere din H. G. 1073/2021 unde se încarcă datele solicitate,
-formularul PERSOANE pentru cei care au mai mulți membri în familie și nu încap în formularul standard,
-formularul DOCUMENTE unde se pot încărca copii digitale (documente scanate, poze) ale documentelor de identitate, facturi, furnizori etc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De aici puteți descărca formularul PDF: constanta.mmanpis.ro

IMPORTANT
Completarea fișierului PDF INTELIGENT este imperios necesară, atât pentru soluționarea cererilor, cât și pentru a asigura îndeplinirea obligativității legale! Pentru informații suplimentare, puteți apela numărul de telefon 0341140113. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Mangalia News, 09.11.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply