CAMPIOANA MONDIALĂ ANDREEA BEATRICE ANA, sportivă din Mangalia și ȘTEFANIA PRICEPUTU, medaliată cu Bronz la CM U23 din Serbia, au avut parte de o primire călduroasă, la revenirea în țară

0
921

farmec.ro
carturesti.ro%20

Luptătoarele medaliate au revenit acasă! Ana Andreea Beatrice, CAMPIOANĂ MONDIALĂ și Ștefania Priceputu, medaliată cu Bronz la CM U23 din Serbia, au avut parte de o primire călduroasă la sosirea în țară. Componentele CNOPJ și CNOPT, colege de lot, reprezentanți ai FRL și mass-media le-au urat bun venit acasă fetelor care au scris o pagină de istorie a luptelor românești!
Vă mulțumim! Bine ați revenit!

Clubul Sportiv Poseidon: Sportivele clubului nostru, Diana Voiculescu, Delia Voiculescu și Alexandra Voiculescu, componente ale Lotului Național de Lupte, au avut privilegiul de a le întâmpina la aeroport pe proaspetele medaliate la Campionatul Mondial de Lupte U23, de la Belgrad, Andreea Beatrice Ana, Campioana Mondială, cea care a făcut istorie în sportul luptelor feminine, sportivă din Mangalia și Ștefania Priceputu, medaliata cu bronz. Succes, tuturor, în viitor! LUPTĂTOARELE DIN DOBROGEA FAC ISTORIE!!!


Mangalia News, 08.11.2021. (Federația Română de Lupte (FRL).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply