Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara finanțează proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială

0
623

farmec.ro
carturesti.ro%20

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara este un serviciu public de interes local al Municipiului Timișoara, cu personalitate juridică, ce funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Timișoara. Este finanțat din subvenții de la bugetul local al Municipiului Timișoara și venituri proprii, precum și din sponsorizări sau donații, în condițiile legii. Acesta finanțează proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială.

Proiecte finanțate

Acordăm finanțare din bugetul local al Municipiului Timișoara pentru proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială care răspund creativ nevoilor orașului și pun în valoare resursele comunității. Lansăm apeluri de proiecte, iar proiectele înscrise sunt evaluate de experți independenți.

Acestea sunt proiectele care au câștigat finanțare la apelurile din domeniul culturii: Apelul 1/2021 Cultură, Apelul 2/2021 Cultură și Apelul 3/2021 Restart. Vom adăuga în curând proiectele care au câștigat finanțare la Apelul 4/2021 Sport și Apelul 5/2021 Tineret.

https://www.facebook.com/centruldeproiectetimisoara

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 29.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply