Comunele, oraşele şi municipiile din România se pot înscrie în Programul Iluminat Public Ecologic

0
491

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comunele, oraşele şi municipiile din România se pot înscrie începând de joi, 21 octombrie, în Programul Iluminat Public Ecologic, bugetul alocat sesiunii de finanţare find de 500 de milioane de lei, anunţă Ministerul Mediului, informează news.ro.

“Începând de astăzi, comunele, oraşele şi municipiile din România se pot înscrie în Programul Iluminat Public Ecologic. Astfel, unităţile administrativ-teritoriale care doresc participarea în cadrul Programului privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public îşi pot crea conturile de utilizator în aplicaţia informatică pusă la dispoziţie pe site-ul AFM. Programul se adresează comunelor, oraşelor sau municipiilor care pot beneficia de fonduri pentru îmbunătăţirea sistemului de iluminat public stradal prin folosirea unor tehnologii mai eficiente, care să reducă semnificativ consumul de energie şi, implicit, factura publică”, informează Ministerul Mediului.

Ulterior, începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, solicitanţii vor depune cererile de finanţare, împreună cu documentaţia aferentă, în aplicaţia informatică prin intermediul conturilor de utilizator create.

Continuarea, pe bursa.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply