FOLK IN THE CITY, ediția I, la Constanța

0
651

farmec.ro
carturesti.ro%20

Traversăm o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. De aceea acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de o evadare, pe care muzica ne-o poate oferi.
Iar vineri și sâmbătă, la Constanța, în Piața Ovidiu, pentru câteva ceasuri, putem să refacem o parte din frumusețea unui concert live! Să fim sănătoși, să respectăm toate măsurile impuse de pandemie și să nu lăsăm, în uitare și tăcere, cântecul. Avem toți nevoie de el, de orice parte a scenei am fi.
Vă așteptăm, vineri, 22 și sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 19.00, în Piața Ovidiu, la Folk In The City, ediția I!
Vor fi alături de noi Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Victor Socaciu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Cristi Dumitrașcu, Vali Petcu și Cătălin Stepa. Împreună cu Marius Bodochi, în calitate de amfitrion.
Intrarea este gratuită!
Din cauza restricțiile impuse de criza sanitară, la Folk In The City pot participa doar persoanele vaccinate antiCOVID, pentru care au trecut zece zile de la a doua doză și care pot prezenta Certificatul verde electronic.
Pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, sunteţi rugaţi să veniţi la concerte cu 30 de minute înainte de ora 19.00.
Folk In The City este organizat de Art Society Center şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.


Mangalia News, 22.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply