Children of MOLDOVA – Proiectul #Educațiepentrutoți | Ajutați-ne să aducem educația la toți copiii Moldovei

0
715

Children of MOLDOVA – Proiectul #Educațiepentrutoți.

Despre inițiatorul proiectului

Prof. dr. Antoniu Martin, născut în Arad, România, are un doctorat în Istorie contemporană, având ca domenii de interes științific relațiile internaționale, geopolitica și doctrinele politice. În decursul timpului, având ocazia să cunoască în mod nemijlocit Republica Moldova, Antoniu a dezvoltat mai multe proiecte în beneficiul cetățenilor moldoveni. Cu o experiență în învățământul preuniversitar și universitar de peste 20 de ani, Antoniu a realizat în anii precedenți un studiu de caz asupra sistemului educațional din Republica Moldova.

Convins fiind că doar o educație modernă și racordată la necesitățile existente poate asigura progres, Antoniu a lansat inițiativa Children of Moldova, care conține programul Dezvoltarea psiho-educațională a educabililor din Republica Moldova, prin intermediul noilor tehnologii. Având proiecte în domeniul tehnologiilor inovative, Antoniu a reușit, cu sprijinul unei echipe pluridisciplinare, implicarea acestora și în domeniul educațional. (Document: Children of Moldova – proiect IA).

Ce promovăm?

Integritate
Integritatea este necesară atât în realitate cât și în mediul online. Etica muncii și integritatea sunt doi piloni pe care se clădește o personalitate a viitorului.
Educația
Educația este unul domeniu fundamental în orice societate dezvoltată. Nu putem imagina progresul în afara unui sistem educațional optim.
Long life learning
Învățarea pe tot parcursul vieții (Long life learning) reprezintă o necesitate în acest secol al ”vitezei”, fiind un deziderat major al Uniunii Europene.

Ce credem noi

Conform Declarației Drepturilor Omului, orice copil are dreptul la educație. Noi credem acest lucru și încercăm să aducem educația mai aproape de educabili prin intermediul mijloacelor e-learning și nu numai. Sistemul educațional este foarte deficitar în majoritatea țărilor. Abandonul școlar, lipsa resurselor financiare…, neajunsuri există peste tot, dar trebuie să găsim soluțiile optime de remediere a acestora.

#Educațiepentrutoți

Oferind o șansă egală tuturor
Crearea programului a implicat resurse financiare semnificative. Implementarea acestuia necesită, de asemenea, fonduri. În acest sens, am inițiat această campanie de donații.

Donați acum!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sprijină și tu viitorul
Toate donațile sunt pentru implementarea aplicației. Orice sumă face diferența. Dacă doriți să vă implicați mai mult în acest proiect, așteptăm să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected]

Despre Children of Moldova

Programul, creat de o echipă internațională de programatori, front-back end developer și designeri, aduce noutăți în domeniul informatic și educațional:

  • Facilitează interfața utilizatorului,
  • Flexibilitate în funcționare,
  • Compatibilitate mare (Android, IPhone, Mac OS, Windows OS, Linux OS),
  • Compatibilitate cu orice vârstă,
  • Utilizatea noilor tehnologii (Phython, and parallels hardware generating system for better optimization),
  • SHA-256, AES-256 tehnology for security,
  • Stimularea auto-motivației, autoreglării, reflecției,
  • Induce o învățare temeinică, racordată la ultimele noutăți ale domeniilor,
  • Generează o învățare graduală,
  • Stimulează dezvoltarea cognitivă.

Donați aici:


Mangalia News, 15.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply