PSD Constanța amenință cu plângere penală, după alocarea banilor din Fondul de Rezervă

0
470

Parlamentarii PSD Constanța, alături de mai mulți primari din județ, au organizat o conferință de presă pentru a transmite public revolta față de alocarea discreționară a banilor din Fondul de Rezervă. Aceștia au arătat că cea mai mare parte a sumelor, în județul Constanța, s-au dus către primarii care l-au susținut pe Florin Cîțu la alegerile din partid.
Totalul sumei alocate primăriilor din județul Constanța este de 71.437.000 lei, din care:
▪︎PRIMĂRII P.N.L.
64.992.000 – 90,97%
▪︎PRIMĂRII P.S.D.
1.619.000 – 2,27%
▪︎CONSILIUL JUDEȚEAN
4.826.000 – 6,76%.

Parlamentarii PSD de Constanța au înaintat Instituției Prefectului o adresă prin care se cer fundamentarile sumelor solicitate de toți primarii din județ, pentru a vedea dacă acestea corespund cu cele alocate. În caz contrar, spun cei de la PSD, va fi formulată o plângere penală.

Demersurile nu se opresc aici, 34 de primari PSD din județ, împreună cu parlamentarii formațiunii, au formulat o scrisoare deschisă către Florin Cîțu, prin care își arată indignarea față de modul părtinitor și umilitor în care acesta tratează comunitățile locale.

SCRISOARE DESCHISA
Stimate Domnule Cîțu,
Indignați de modul in care ati ales să împărțiți sume din Fondul de Rezervă, noi, primarii și parlamentarii Social – Democrați din Județul Constanța, vă aducem la cunoștiință că, prin acest gest, ne-ati umilit, ne-ați îngenuncheat și ați condamnat la frig si sărăcie comunități intregi de români.

Nu stim prin ce formulă magică ati ajuns la aceste rezultate!
Avem dreptul, dacă nu la sume de bun simț, cu care să ne continuăm proiectele, să știm algoritmul sau schema matematică după care v-ati ghidat.
Acesti bani pe care i-ati dat fără măsură primarilor PNL, care v-au ales in fruntea partidului, nu sunt nici ai dumneavoastră, nici ai primarilor, ci sunt ai românilor !
Românii care au sperat că, alungând „Ciuma Roșie” de la putere, o vor duce mai bine! Si cum i-ati răsplătit?
CU BĂTAIE DE JOC, AROGANȚĂ, FRIG, SCUMPIRI SI SĂRĂCIE!
Cum va putea folosi un oraș ca Navodari, cu 43 000 de locuitori, cei 100 000 lei si ce va face o comună cu 2 000 locuitori, cu 5 000 000 lei?
Sau Cumpăna, care are 12 333 locuitori si a primit doar 50 000 lei, iar Poarta Albă, cu 5 885 locuitori, care a primit 5 000 000 lei?
Sau Limanu, cu 6 270 locuitori, care a primit 50 000 lei, față de Ion Corvin, cu 1 996 locuitori si care a primit 5 000 000 lei?
Nevoile si problemele oamenilor sunt aceleasi in toate localitatile, indiferent de partidul din care face primarul!
AȚI ÎNȘELAT ÎNCREDEREA ROMÂNILOR!

sursa: atacdeconstanta.com


PSD Judetul Constanta: Conferința de presă a organizației județene a PSD Constanța, în prezența multor edili PSD din județ, a subliniat încă o dată indignarea vizavi de alocarea discreționară a banilor din Fondul de Rezervă DOAR către UAT-urile conduse de primari obedienți premierului DEMIS Florin Cîțu. Cu acest prilej, a fost înaintată Instituției Prefectului o Adresă semnată de parlamentarii PSD de Constanța, prin care se solicită fundamentarile sumelor solicitate de toți primarii din județ, pentru a vedea dacă sumele solicitate în mod justificat corespund cu cele alocate. În caz contrar, va fi formulată o plângere penală! Al doilea subiect a fost modul în care a fost PARALIZAT sistemul sanitar românesc, prin restricționarea abuzivă a internărilor și intervențiilor chirurgicale.
Nu în ultimul rând, Organizația Județeană PSD Constanța și-a exprimat din nou solidaritatea cu primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, în fața încercării de demitere și răsturnare a rezultatului democratic al alegerilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și: Primarul Georgescu: „Alocările din Fondul de Rezervă nu sunt decât o premiere a primăriilor și a organizațiilor care l-au votat pe Cîțu“;

Toamna vrajbei primarilor. Județul Constanța primește cei mai mulți bani din fondul de rezervă al premierului Cîțu. PSD amenință cu plângeri penale.

Lista cu BANII ALOCAȚI de Guvern primăriilor din județul Constanța



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply