Am fost aici de la început. Nu număr anii, doar continui proiectele, la Fundația Baylor Marea Neagră

0
719

farmec.ro
carturesti.ro%20

Aniversarea Fundației Baylor Marea Neagră de astăzi, 6 octombrie, este despre oamenii care au deschis calea. ȘtefaniaEmanoilStelaAna-MariaNegivanCarolFlorenceMonicaLucia, alături de alții care s-au alăturat echipei de pionieri în primii ani, ca Mihaela și Suzana, livrează zilnic lecții de sustenabilitate a programelor, experiențe de dezvoltare a competențelor pentru colegii  antrenați să stea cu mintea deschisă în apropierea lor.

Fundația Baylor Marea Neagră lua ființă pe 6 octombrie 2004. Cei care s-au alăturat echipei pe parcurs au fost norocoși: Printre noi se mai găsesc câțiva dintre oamenii cu care s-a pornit atunci la drum și care acum aniversează 17, 16 ori 15 ani de muncă. Ei sunt pionieri în România în domeniul îngrijirii pe termen lung pentru persoanele care trăiesc cu HIV și mentori pentru ceilalți membri ai echipei.

La aniversare puteam alege să rememorăm evenimente, momente, sume investite în programele de sănătate pentru persoanele care trăiesc cu HIV și hepatite, puteam vorbi despre zecile de mii de persoane din Dobrogea care s-au testat gratuit ori de miile de oameni care au găsit la noi soluții pentru a-și gestiona cu succes starea după diagnosticarea cu una dintre infecțiile cronice HIV, hepatită B sau hepatită C.

Ne oprim însă și îi îmbrățișăm pe cei care au deschis calea și au făcut totul posibil. Ei sunt cei care au modelat organizația și care te ajută să îți găsești confortul în învățare!

MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat numeroase articole despre Fundația Baylor Marea Neagră, ce pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, 06.10.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply