Mihaela Bilic: Cele mai bune leacuri împotriva răcelii și gripei

0
655

Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune cum să facem față răcelii și gripei. Medicul recomandă introducerea în alimentație a fructelor și legumelor bogate în vitamina C, dar și a suplimentelor care pot asigura necesarul de vitamina C, importantă pentru imunitate, ca să ne întărim rezistența organismului.

Ce trebuie sa consumam

“Din punct de vedere al alimentatiei, putem face lucruri pentru sanatatea noastra. Vitamina C e aliatul nostru. Un gram pe zi poate nu doar sa previna boala, ci si sa diminueze simptomele bolii. De data aceasta, as recomanda vitamina C sub forma de suplimente. Ca sa luam din legume si fructe, ar trebui sa mancam 3-4 kilograme pe zi,” a spus Mihaela Bilic.

Cel mai bun leac pentru boala

“Din punct de vedere al mancarii, as recomanda condimentele, ingrediente de tip usturoi, ardeiul iute, care are efectul extraordinar la nivelul ochilor si nasului, fluidifica secretiile si, chiar daca ne curge nasul mai mult, el reuseste sa elimine inflamatia. Un element care vine din Asia, tot mai la moda, e ghimbirul. Recomand proaspat ras sau infuzie. Sunt condimentele care ne ajuta eficient,” a mai spus nutritionistul.

Citiți continuarea AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply