Peste 1 kg și jumătate de bijuterii fără documente, descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni

0
596

farmec.ro
carturesti.ro%20

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în interiorul unui autoturism, condus de un cetățean român, peste 1500 grame de bijuterii, presupuse a fi din aur, fără documente legale.

În data de 24.09.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, fiind in exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic în municipiul Constanţa, un autoturism marca BMW, despre care existau indicii că ar transporta bunuri provenite din contrabandă.

Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului, s-a stabilit că maşina era condusă de o femeie, în vârstă de 34 de ani, cetăţean român, iar în interiorul vehiculului a fost descoperită o pungă în care se aflau mai multe cutii de carton, ce conţineau bijuterii confecţionate dintr-un metal de culoare galbenă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative.

Bunurile sus-menționate, în cantitate totală de 1523,58 grame şi estimate la o valoare de 365.000 lei, dacă în urma expertizei se stabileşte că sunt din aur, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Mangalia News, 25.09.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply