Trilogia “DIN UMBRA MUNȚILOR”, a scriitorului Gheorghe Mocanu, a primit cea mai înaltă distincție – “CARTEA ANULUI 2020 PENTRU PROZĂ”, acordată de Uniunea Scriitorilor din România, filiala Bacău

0
683

”Uniunea Scriitorilor din România, filiala Bacău, și-a premiat joi, 16 septembrie 2021, cele mai bune lucrări literare editate în anul 2020. Cu mare bucurie, vă dau de veste că trilogia “DIN UMBRA MUNȚILOR” a primit cea mai înaltă distincție: “CARTEA ANULUI 2020 PENTRU PROZĂ”, distincție care mă onorează și îmi sporește încrederea în forțele proprii… Mulțumesc juriului format din critici literari de cea mai înaltă ținută culturală! (Trilogia poate fi achizitionată din Librăria “Universul cărții” – Piața Moldovei, din Focșani)”. (Gheorghe Mocanu).

MN: Despre prozatorul de excelență, dramaturgul de profunzime, juristul licențiat în criminologie Gheorghe Mocanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Bacău, cotidianul online Mangalia News a publicat mai multe articole pe care le puteți citi AICI.


Mangalia News, 17.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply