SERBAREA ȚĂRANILOR DOBROGENI, cel mai mare eveniment de acest gen din Dobrogea, va avea loc la Năvodari, în acest weekend!

0
829

NE VEDEM LA NĂVODARI! SERBAREA ȚĂRANILOR DOBROGENI, ediția a II-a, cel mai mare eveniment de acest gen din Dobrogea!

În ultimul weekend din această lună, 24-26 septembrie 2021, Asociatia ȚĂRANII DOBROGENI, împreună cu Primăria Năvodari, vă invită la un eveniment tradițional cu muzică, dans, jocuri si concursuri, având ca temă COPILĂRIA si JOCURILE COPILĂRIEI la țară. Cei mici vor trebui să lase telefoanele mobile pentru un weekend și să interacționeze împreuna, în aer liber, distractia fiind pe primul lor. Jocul de oină, trasul sforii, elasticul, coarda, 9 pietre, jocul de coci, bătaie cu perne, labirint paie, alergat în saci de rafie, sunt doar cateva din activitatile ce vor avea loc timp de 3 zile, pe stadionul Flacăra din Năvodari, între orele 10:00 – 20:00.

Nu-ți uita nevasta acasă! La anumite concursuri, poți câștiga greutatea ei în bere, ceapă sau cartofi!

Pe lângă jocurile pentru copii si adulti, va fi organizat un Târg de toamnă al producătorilor români. Aici se vor vinde legume-fructe, direct de la producători. Muzica si dansul vor fi prezente, în interpretarea unor artiști locali si ansambluri de copii. Nu e toamnă fără must, așa că se va face must din strugurii din Dobrogea. Organizăm ateliere de creație, cei mici vor învăța să sculpteze, să picteze.

Invitati speciali: MAJESTIC STALION, Centrul de Echitație Cochirleni, care va aduce câțiva cai pur-sange, folosiți în dresaje, dar și o trăsură pentru plimbarea participanților.

Cei mici vor avea ocazia să vadă și să cunoască păsările si animalele de curte. Aici se va amenaja o mică Fermă cu animale de casă. Iepurași, găini, rațe, căprite, oi etc, vor fi expuse pentru ca cei mici să le cunoască. Se va găti tradițional, se va mânca boiereste, după rețete românești. Invităm spectatorii să participe la concursurile organizate. Vor fi multe premii și tombole.

NE VEDEM LA NĂVODARI, în ultimul weekend din această lună, la SERBAREA ȚĂRANILOR DOBROGENI, ediția a II-a. Cei interesați să obțină spațiu de vânzare FOOD și tarabe de producători, ne pot contacta la tel. 0748850953.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Parteneri: PRIMĂRIA NĂVODARI, MW DISTRIBUTION, Directia Județeană de Sport și Tineret, Asociația Română de Jocuri și Sporturi Tradiționale.

*Acesul la eveniment se va face în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare la data evenimentului.


Mangalia News, 13.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply