Plătiţi cu 15.000 de euro pe lună, membrii boardului ASF au asistat pasiv la falimentul City Insurance, companie cu venituri de 400 milioane de euro

0
787

Cine răspunde de ignoranţa/indolenţa ASF din cazul City Insurance, care deţine 45% din piaţa RCA, cu 3 milioane de poliţe vândute? Vor da înapoi salariile de zeci de mii de euro membrii Consiliului ASF şi directorii de sub ei?

♦ Consiliul ASF a aşteptat, într-un mod halucinant, ca un investitor fantomă, un fond de investiţii din Olanda despre care nimeni nu ştia nimic, să vină cu 150 mil. euro la capitalul City Insurance.

Incompetenţa şi numirile politice de la vârful ASF şi-au arătat roadele. Deşi era de mult evident că nimeni nu va salva City Insurance, o schemă Ponzi de făcut bani din primele încasate de la românii care vor asigurări RCA cât mai ieftine, membrii boardului ASF şi directorii de sub ei, majoritatea fără studii de specialitate şi expertiză în domeniul asigurărilor, au tot lungit situaţia şi au ajuns într-o fundătură în care avem de a face cu cel mai mare faliment al pieţei de asigurări, mai mare decât al Astra Asigurări.

Continuarea, în www.zf.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply