MOVIE SESSION – Vizionare de film pe plaja Zoom Beach, la Constanța – Capitala Tineretului din România

0
642

Duminică, 5 septembrie 2021, începând cu ora 19:00, pe plaja ZOOM Beach din Constanța, continuăm șirul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool, cu ediția ”Movie Session”.

Filmul la care toți constănțenii sunt așteptați este ”The Call of the Wild”, un film american de aventură, bazat pe romanul lui Jack London. Pe lângă acesta, în cadrul ediției ”Movie Session”, vom prezenta publicului și 6 proiecții de scurt-metraje realizate de tineri și premiate în cadrul Festivalului de Scurtmetraj pentru Liceeni „FILMMIC”, organizat de Liceul Teoretic ”Traian” Constanța.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită și se va face pe bază de brățară. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor în vigoare, impuse de pandemia de vigoare de COVID-19.

Ediția ”Movie Session” este parte integrată a proiectului ”#ComeToSEAus” și este desfășurată în parteneriat cu ZOOM Beach, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin” și Liceul Teoretic ”Traian” Constanța.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai multe informații despre eveniment și numărul de telefon la care se fac rezervările, găsiți aici: https://fb.me/e/2vWTsi98h.

Proiect:#ComeToSEAus.
Valoarea Totală a Proiectului: 923.870 RON.


Mangalia News, 05.09.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply