Reabilitarea Căminului Cultural din Limanu intră în linie dreaptă. Clădirea modernizată va purta numele marelui artist plastic român Ion Bitzan, născut în comuna Limanu

0
898

Reabilitarea Căminului Cultural din Limanu intră în linie dreaptă. În maximum două săptămâni, vor începe lucrările pentru modernizarea clădirii. Este o investiție ambițoasă, de aproximativ 4 milioane de lei, care are ca termen de finalizare 17 luni de la semnarea contractului. Practic, se vor executa lucrări pe o suprafață totală de aproximativ 900 de mp, regimul de înalțime fiind parter și etaj, iar la finalizarea proiectului, în comuna Limanu vor exista două Cămine culturale ultramoderne.

”Căminul Cultural din Limanu va fi utilat și dotat modern, iar viața culturală a comunei va putea fi reluată, cu spectacole și evenimente artistice. Știm deja și ce nume va avea această sală de spectacole: ”Ion Bitzan”. Este un omagiu adus marelui artist plastic român, născut în localitatea noastră”, afirmă Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.


Mangalia News, 28.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply