Mesaj de la cel mai puternic antreprenor de la malul mării. [VIDEO] Gabriel Comănescu, Grup Servicii Petroliere: ”Recapitalizați uman Constanța! Avem în față investitii de 20 mld. euro în 10 ani în Constanta, dar fără oameni, nu se face nimic”

0
710

Gazul din Marea Neagră, de care sistemul energetic are nevoie ca de aer, pe drumul renunţării la cărbuni, proiectul centralei nucleare de la Cernavodă şi energia eoliană offshore pot genera un val de investiţii de peste 20 mld. euro în următorii 10 ani în Constanţa, aici fiind una dintre oportunităţile majore de creştere pentru România şi comunitatea de afaceri ♦ Însă fără a aduce oameni într-un judeţ din care tinerii au ales să plece, nimic nu se poate realiza, spune Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai mari antreprenori din România, singurul jucător local din forajul marin şi construcţiile offshore ♦ Iar efortul trebuie să fie comun.

Pentru businessul său, Grup Servicii Petroliere (GSP), tot în aceste direcţii, gaz şi eo­lie­ne offshore, sunt conturate pla­nurile de creştere, a spus omul de afaceri în cadrul emisiunii Lecţii de Business, un proiect editorial ZF, susţinut de First Bank. Din par­tea sa, pregătirea noii generaţii deja a început.

„Pun multă încre­dere în generaţia no­uă, sunt un pro­mo­ter al ge­ne­raţiei noi. Mă uit foar­te atent pen­tru că ajung la o etapă a vie­ţii în care tre­bu­ie să fac pasul îna­poi. Pen­tru mulţi este însă mai uşor să stea on­line decât să intre să lucreze în şan­tier, dar cu bucurie văd din ce în ce mai mulţi tineri care se re­în­torc în zo­na in­dus­tri­a­lă“, a spus Gabriel Comănescu.

Continuarea, cu VIDEO, în Ziarul Financiar, inclusiv 5 lecţii de business, de la Gabriel Comănescu, preşedintele Grup Servicii Petroliere.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply