„Dance Sea-mphony 2021” – Se anunță un weekend pe care nu trebuie să îl ratați!

0
753

„Dance Sea-mphony 2021”, un proiect cultural inedit, se apropie de final. Organizatorii vă invită și în zilele următoare la o experiență de neuitat.

Proiectul „Dance Sea-mphony 2021” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța. Bugetul total al proiectului este de 275.500 lei, reprezentând 250.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.500 lei – contribuție proprie a beneficiarului. Sponsor: Asociația Profesională a Salvamarilor.

Pe faleza Cazinoului din Constanța, de la ora 20.00, în zona grupului statuar „Pescarii”, veți avea parte de spectacole coregrafice de excepție, atât pe ritmuri clasice, de vals sau tango, cât și pe unele mai moderne, din care nu lipsesc, de pildă, Metallica sau Vangelis.

„Ne bucurăm mult că am adus bucurie constănțenilor și turiștilor care au venit în fiecare seară să ne vadă. Am remarcat că spectatorii sunt de toate vârstele, de la copiii care de-abia ce au învățat să meargă la bunicii lor. Dansul este un limbaj universal, care nu ține cont de vârstă, clasă social sau condiție financiară. Dansul ne unește, iar acesta cred că a fost și este principalul succes al proiectului nostru”, a declarat Georgiana Rusu, organizator al evenimentului.

„Am văzut oameni care au venit multe seri la rând. Am văzut copii fericiți, care au spus că vor să facă dans când vor fi mari. În loc să stea în casă, în fața ecranelor, au venit aici, la malul mării și au dansat alături de profesioniști. Ce poate fi mai frumos decât asta?”, a întrebat, retoric, Sebi Pătrunjei, responsabil PR al evenimentului.

Spectacolele pot fi urmărite până Duminică, 29 august, inclusiv. Accesul spectatorilor la concerte este GRATUIT.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Dance Sea-mphony 2021” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A., în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța. Proiectul este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.


Mangalia News, 28.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply