Recenta ”Întâmplare Cala-tiană” de la Galeria-Atelier Luiza Cala, a fost încântătoare! FOTO

0
1769

O ”Întâmplare Cala-tiană” încântătoare a avut loc vineri, 20.08.2021, în Galeria-Atelier Luiza Cala din Saturn!

Societatea Culturală Apollon, în frunte cu George Călin, Ambasador cultural Convenția ONU-Geneva, ne-a bucurat cu o nouă ”Lecție de poezie”. La ”Lectia de poezie” ad-hoc au participat: Eduard Ene, poetul care a cucerit locul întâi la Festivalului-Concurs Internaţional de poezie, proză şi grafică „Nicolae Dabija – Tăcerea răstignită”, ediţia a I -a, 15 aprilie – 15 iulie 2021, Aura Ungureanu, Liliana Ghiță Boian, Visan Mirela, Pandele Jianu, balerina Maria Mitrache Bokor și actorul Sergiu Cioiu.

Participanții au citit din creațiile proprii, dar mi-au făcut bucuria de a citi și din poeziile mele. Vocea actorului Sergiu Cioiu a impregnat galeria, frânturi din versurile recitate de el se mai aud și acum. Versurile tuturor s-au ascuns după tablouri, ivindu-se într-o ordine doar de ele știută, la intervale constante. A fost mare bucurie pentru toți cei prezenți. Bucuria ne-a fost înzecită de trecerea pe la mine a dragii mele prietene Maria Grapini, europarlamentar, împreună cu dirijorul Rick Grapini, soțul său. Am făcut schimb de cărți, schimb de adrese și ne-am promis să ne revedem cu ocazia altor evenimente culturale.
Oameni frumoși pe care-i știam doar virtual, s-au teleportat pe aripi de vers la mine în Galerie. Eu și Galeria îi așteptăm cu drag să revină!” (Luiza Cala, Saturn, Mangalia).


Mangalia News, 22.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply