Terapii cu laser la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia

0
822

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a achiziționat, recent, aparatură nouă cu laser, oferind pacienților posibilitatea de a reveni la un stil de viață lipsit de durere, într-un timp mai scurt.

“Terapia cu laser este folosită cu succes în tramentul afecțiunilor reumatismale acute/cornice și în recuperarea sechelelor post-traumatice (oase și țesuturi moi)”, au declarat reprezentanții conducerii sanatoriului. Ei au mai explicat că vindecarea pacienților durează mai puțin și are numai beneficii.

“Aparatele laser recent achiziționate declanșează și accelerează procesele naturale de vindecare ale organismului prin bio-stimularea profundă a țesuturilor, reactivează metabolismul celular, având efecte de reducere a durerii, a inflamației și edemului și de stimulare a regenerării celulare”, au mai adăugat specialiștii unității medicale. Procedura este sigură, nedureroasă, durează 6 minute, având rezultate terapeutice maximizate în condiții de siguranță, cu limitarea efectelor termice asupra țesuturilor.


Mangalia News, 12.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply