„Marea în culori”, concurs de fotografie digitală organizat de Forțele Navale Române

0
753

„Marea în culori”. Forțele Navale Române te invită să participi la un concurs de fotografie digitală, dedicat pasionaților de fotografie și iubitorilor de mare. Poți posta în cadrul acestui eveniment fotografii în care vom putea privi spectacolul oferit de mare și de cer. Câștigătorul concursului va fi ales în funcție de numărul de aprecieri primite pentru fotografia postată.

Miercuri, 11 august, la ora 12:00, concursul nostru se va încheia.

Autorii primelor trei fotografii (cu cele mai multe „Like-uri”), însoțiți de o persoană, vor avea ocazia să iasă pe mare cu o ambarcațiune militară care va pleca din Portul Militar Constanța.

Accesul câștigătorilor la bordul navei, cât și al persoanelor care îi însoțesc, este permis pe baza cărții de identitate și trebuie să îndeplinească una dintre următoarele condiții:
– prezintă dovada cu rezultatul negativ al unui test PCR/antigen pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înainte;
– prezintă dovada vaccinării, cu un vaccin autorizat pentru COVID-19, cu condiția să fi trecut cel puțin 14 zile de la a doua doză sau de la doza unică;
– prezintă un document eliberat de un laborator autorizat sau un certificat medical care să ateste faptul că persoana în cauză a fost diagnosticată cu COVID-19, într-un interval cuprins între 30 și 180 de zile anterior datei de 11 august.

De asemenea, menționăm faptul că vârsta persoanelor care se vor ambarca la bordul navei militare trebuie să fie de minim 14 ani. Purtarea măștii de protecție în incinta Portului Militar Constanța este obligatorie. Mult succes, tuturor!

Eveniment organizat de Forțele Navale Române, Centrul de Scafandri şi Directia Hidrografica Maritima.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 10.08.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply