ATENȚIE, ȘOFERI! Transport agabaritic pe ruta IMGB (București) – Constanța, Poarta 7

0
872

farmec.ro

Transport agabaritic pe ruta IMGB (București) – Constanța, Poarta 7.

În perioada 09.08.2021 – 13.08.2021 se vor desfășura două transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul:

IMGB – DNCB – DN2 – Urziceni – DN2A – Giurgeni – A4 – Constanța Poarta 7 (județul Constanța).

Vehiculele transportă produse destinate exportului.

Lățimea maximă a unui vehicul este 8,20 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Mangalia News, 09.08.2021. (foto: arhivă).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply