WEEKEND FIERBINTE, cu MAXIME de până la 40°!

0
1444

METEO WEEKEND. Deși valul de căldură s-a mai atenuat, vremea va rămâne caniculară și la sfârșitul săptămânii, ajungând la maxime de 40 de grade în sudul țării. Vor fi și șanse de furtuni locale.

Sâmbătă, 31 iulie

Sâmbătă, vremea va fi însorită în prima parte a zilei, iar începând de la prânz, vor apărea nori și furtuni locale, mai întâi în zona Carpaților Meridionali, apoi și local, în restul țării. În Banat și în Muntenia vor fi șanse mai mari de furtuni puternice.

Sâmbătă, 31 iulie, vor fi șanse de furtună în a doua parte a zilei.Temperaturile maxime vor ajunge la 36-37 de grade în sudul țării. În Capitală, maxima va fi de 34 de grade, în timp ce la Timișoara 35 de grade, pe litoral 30 de grade, iar la Brașov 29 de grade.

Duminică, 1 august

Duminică temperaturile vor crește, în sud fiind așteptate maxime de circa 40 de grade. Astfel, la Timișoara vor fi maxime de 37 de grade, în Capitală de 35 de grade, în timp ce pe litoral vom avea 31 de grade, iar la Brașov 30 de grade.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Duminică, 1 august, maximele vor ajunge până la 40 de grade în sud.Deasemenea, în a doua parte a zilei vor apărea nori, însă cu șanse foarte reduse de ploaie. În Banat vor fi intensificări ale vântului până la 50km pe oră la rafală, iar local până la 65-75 km pe oră.

Tendința meteo

Luna august începe cu vreme caniculară, în special în sudul și vestul țării. În prima săptămână de august sunt așteptate, în continuare, maxime de până la 40 de grade. Vremea va fi în general însorită, însă vor exista și șanse de furtuni locale.

Pentru a primi avertizările meteo în timp util, nu uitați să activați în meniul aplicației, precum și în setările telefonului, notificările meteo pentru localitatea dorită.


Mangalia News, 30.07.2021. (sursa: meteoradar.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply