Se reabilitează Școala Gimnazială din localitatea 2 Mai, comuna Limanu. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis!

0
1010

Primăria Limanu: Începe reabilitarea Școlii Gimnaziale din 2 Mai, ordinul de începere a lucrărilor a fost emis! Proiectul prevede refacerea totală a clădirii, extinderea corpurilor existente și dotarea cu echipamente moderne pentru copiii din ciclul primar și gimnazial. Valoarea totală a investiției este de peste 2,6 milioane lei, din care 2,5 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă asigurata prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

“A fost un proiect ambitios, insa am promis ca vom sustine educatia copiilor din comuna noastra. Am semnat ordinul de incepere a lucrarilor, cu emotii, dar si cu satisfactia ca am reusit sa gasim finantare pentru un obiectiv major: Modernizarea infrastructurii scolare din 2 Mai! Este un pas urias pentru parintii din comuna noastra, dar si pentru cei 220 de copii care vor studia aici, incepand de anul viitor. Vom avea inca o scoala etalon pentru judetul Constanta, iar eforturile noastre se materializeaza in rezultate concrete. Aceste lucrari implica si o componenta logistica, mai exact transferarea cursurilor in scoala din Limanu. Ne dorim ca parintii sa ne inteleaga si sa ne sustina, tocmai datorita faptului că toate aceste eforturi sunt, in final, in beneficiul copiilor si al comunitatii noastre”, sustine Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Potrivit proiectului, lucrările de modernizare vor fi finalizate în maximum 12 luni de la emiterea ordinului de începere a șantierului.


Mangalia News, 24.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply