Viteză în coastă: Lupta pentru supremație continuă, la Sinaia. Pilotul Emil Ghinea va concura pe modelul Norma M20F

0
825

farmec.ro
carturesti.ro%20

Cel mai bine clasați piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă și-au anunțat prezența și la a cincea etapă din 2021, Trofeul Sinaia, care marchează startul celei de-a doua jumătăți a sezonului. Competiția din orașul regal se întoarce în calendar după o pauză de un an.

Un total de 62 de concurenți se vor întrece în acest weekend la a 12-a ediție a Trofeului Sinaia, care se va desfășura pe un traseu lung de 3,015 kilometri.

Primii cinci clasați de la Categoria II, toți cu speranțe la titlu în acest an, Octavian Ciovică (67 de puncte), Costel Cășuneanu (55), Silviu Dumitrescu (43), Alex Mirea (43) și Emil Ghinea (38) vor fi cu toții la startul acestei etape. Deși imediat după finișul etapei trecute, de la Reșița, motorul mașinii sale de concurs a cedat, Ghinea a făcut minuni și va concura tot pe modelul Norma M20F.

(…) Sâmbătă, între 8:30 și 13:00 vor avea loc trei manșe de recunoașteri, după care, de la 14:30 și până la 17:30, se vor desfășura manșele de antrenamente cronometrate, care vor decide ordinea de start. Duminică dimineață sunt programate din nou recunoașteri, iar de la ora 13:30, vor începe manșele de concurs, transmise în direct, atât pe social media FRAS, cât și pe canalele Look Sport.

Articolul integral, pe fras.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, 23.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply