Echipa României de Robotică AutoVortex a câștigat Locul 1 la Campionatul International de Robotica CRI 2021! Prima oară în istorie când o echipă ne-americană câștigă Finala Mondială, în SUA!

0
2221

farmec.ro
carturesti.ro%20

Echipa României de Robotică AutoVortex + AutoVortex FAN COURIER a câștigat Locul 1 la Campionatul International de Robotică – Chicago CRI 2021! Prima oară în istorie, când o echipă ne-americană câștigă Finala Mondială, în SUA! Am promis, ne-am ținut de cuvânt!

Bucuroși să avem drept oaspeți, la Consulatul General al României la Chicago, astazi, 14 iulie 2021, echipa de robotică ”Autovortex”. care va reprezenta România la Campionatul Internațional de Robotică ”Chicago Robotics Invitational”, competiție ce va avea loc în metropola Chicago, la Francis W. Parker School – 330 W. Webster, IL 60614, în perioada 16-17 iulie a.c. Echipa României este formată din 17 membri și este antrenată de dl profesor Panea Ionuț Valentin.
Suntem convinși că vor reprezenta la nivel de excelență școala românească de robotică și le urăm mult noroc în competiția cu celelalte echipe paricipante la acest campionat. Hai România!

facebook.com/AutoVortexRobotics
http://www.fwparkerrobotics.org/chicago-robotics…
instagram@autovortex
#Autovortex #ChicagoRoboticsInvitational2021


Mangalia News, 19.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply