CL Mangalia dezbate modificarea Regulamentului activităților comerciale

0
612

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, care va avea loc luni, 12 iulie, ora 15:00.

Unul dintre proiectele înscrise pe ordinea de zi se referă la modificarea și completarea Regulamentului privind activitățile comerciale și de piață. Un alt proiect supus adoptării se referă la planul de asistență socială pentru anul în curs, dar și la Regulamentul de organizare al Căminului de Bătrâni. În aceeași ședință, consilierii locali vor vota modificarea și completarea unei HCL privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat, în anul școlar 2020 – 2021, semestrul I.

Totodată, aceștia vor dezbate proiectele care vizează organigrama și statele de funcții ale aparatului de specialitate al primarului și cel al Serviciului de Evidență a Persoanelor, precum și Regulamentul de Organizare și Funcționare al aparatului de specialitate.

MN: CONVOCATORUL și Ordinea de zi, aici: Consiliul Local al Municipiului Mangalia este convocat în ședință ordinară, pentru data de Luni, 12 iulie 2021.


 Mangalia News, 09.07.2021.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply