Se întrerupe furnizarea apei potabile, în stațiunile Jupiter și Cap-Aurora, miercuri, 7 iulie, în intervalul orar 09.00 – 15:00

0
734

carturesti.ro%20
farmec.ro

Reprezentanții RAJA S.A. anunță că miercuri, 7 iulie, a.c., vor fi executate lucrări de racordare la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, din stațiunea Jupiter, la magistrala DN400.
Pentru realizarea intervenției în condiții de siguranță, se va furniza apă cu presiune redusă, în intervalul orar 09.00 – 15:00, în stațiunile Jupiter și Cap-Aurora. În acest timp, consumatorii de la etajele superioare ale imobilelor nu vor avea apă potabilă la robinete.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi de această lucrare, să îşi asigure rezerva minimă de apă potabilă pentru consum şi uz casnic, în perioada în care va fi executată lucrarea”, precizeză șeful CZ Mangalia, Irina Cîrstea.


Mangalia News, 06.07.2021.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply