Planetarium în stațiunea Venus! KIDS IN SPACE SHOW cucerește România!

0
1633

Planetarium Statiunea Venus. KIDS IN SPACE SHOW – CUCEREȘTE ROMÂNIA!

Kids in Space, este prima lectie educativă despre spațiul stelar, desfășurată în primul planetarium presostatic mobil din România. Capacitatea planetariumului Visionarium Theater care este amplasat in Statiunea Venus, în fața Hotelului Carmen, în perioada 01 Iulie – 10 Septembrie 2021, este de doar 36 de locuri. Bilete pe https://robilete.ro

Planetariumul va fi deschis zilnic, între orele 19.00 – 23.30, grupurile vor avea acces prioritar, în baza rezervărilor făcute în prealabil. Accesul va fi permis numai cu masca de protectie, respectându-se toate măsurile de distanțare și de siguranță. Animatiile, grafica si proiectiile sunt realizate pe un ecran unic de 180 grade si vor aduce în prim plan planetele, universul, lansarea navetelor spatiale de la NASA, teme din filme celebre, create special cu această ocazie.

Povestea uimitoare este creată special pentru ca publicul să fie puternic impresionat de emotiile vizuale nemaiîntâlnite, contentul educativ este recomandat tuturor vârstelor – adulti si copii. Proiectiile au o durată de 15 minute, cu pauză de iesire / intrare, putând rula zilnic, ori de câte ori este nevoie, până la ultimul spectator. Biletul de intrare este de 35 lei/persoană.


Mangalia News, 06.07.2021.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply